fbpx

Kérdésed van? Írj nekem bátran:

Köszönöm a bizalmadat! Remélem, elnyerik majd a tetszésedet a videók.

A videókat egy zárt facebook csoportban fogod elérni. A csoporthoz ITT tudsz csatlakozni.

JÓ-JÓ, DE HONNAN LESZ ALAPANYAGOD MINDEHHEZ?

Az e-mail címedre már el is küldtem egy listát a szükséges alapanyagokról. Van azonban egy meglepetésem, hogy még könnyebben el tudd készíteni a választott ékszereket:

ÖSSZEKÉSZÍTETTEM MINDENT, AMIRE SZÜKSÉGED LEHET…

ÜNNEPVÁRÓ EGYSÉGCSOMAGOK

Mit is nyersz, ha a csomagokat választod?

Pénzt spórolsz

Egy helyről, egy szállítási költséggel szerezhetsz be mindent. Pontosan annyi gyöngyöt kapsz, amennyire szükséged lesz a mintához.

Időt spórolsz

Az alapanyagokat több különböző helyről vadásztam össze, sőt a saját titkos készletemből is került bele néhány dolog. Neked már nem kell lefutni ezeket a köröket, nálam egy helyen megtalálsz mindent.

Sikerélmény

Nagyon fontos lehet egy-egy mintánál, hogy a megfelelő méretű és minőségű alapanyagokból dolgozz. Kipróbáltam az összes csomag tartalmát, így Téged nem érhet kellemetlen meglepetés.

Ajándékba is adhatod

Az alkotócsomagokat ajándékba is adhatod. Válassz egyből két csomagot valamiből, és maga a közös fűzés élménye is az ajándék része lehet.

Csodaszép színek

Sokszor nehéz előre elképzelni, hogy a gyöngyök hogyan fognak együtt mutatni. Ezért minden mintát három-három színből készítettem el, hogy előre láthasd, milyen lesz a végeredmény.

Támogatás

A zárt csoportban megtalálod a minták elkészítéséhez a videókat. Ezen felül színes lépésről-lépésre útmutatókat is készítettem a csomagokhoz, hogy a Neked megfelelő módon tanulhass.

Milyen színekből választhatsz?

Mindegyik csomaghoz három-négy színvariációt készítettem el, hogy garantáltan megtaláld a hozzád illőt.

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

Karácsonyi csillag

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

Sujtás karkötő

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

Superduo szett

Rendelési határidő: dec. 18. 23:59

Ha szeretnél rendelni, ne habozz, az ajánlat november 21-én éjfélig elérhető. Egyes színek korábban is elfogyhatnak, úgyhogy csapj le most a neked tetsző csomagokra.

NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERC

MILYEN ESZKÖZÖKRE LESZ MÉG SZÜKSÉGED?

Eszköz csomag

A alapanyagokon kívül szükséged lehet még néhány dologra. Ha kezdő vagy, és még nincsenek ilyen eszközeid, akkor a megrendelő űrlapon kérhetsz egy eszközcsomagot is bármely egységcsomag mellé, illetve az eszközöket külön-külön is megrendelheted.

Mit mondanak, akik már megkapták a csomagot?

“Kedves Zsófi! 

Nagyon örültem annak a lehetőségnek, hogy összeállított csomagot rendelhetek. Már több mindent próbáltam fűzni az internetes mintákból, de az alapanyagok beszerzésénél mindig nehézségeim voltak. 

Pénteken megkaptam a csomagot,  ma át is bogarásztam, nagyon profin összeálítottad!”

“Kedves Zsófi!

Megérkezett a csomag, köszönjük szépen! Két tini lányommal nagy izgalommal és lelkesedéssel nézegettük a tartalmát, alig várjuk, hogy elkezdhessük a gyöngyözést! Külön örültünk a csodaszép ollócskának!
Áldott ünnepvárást és sok sikert kívánunk!”

 

“Kedves Zsófi!

Köszönöm a csomagot. Időben, rendben megérkezett. Az angyalkákat elkészítettük.
Jó ötlet volt ez a csomagküldés:)
Izgatottan várjuk a többi videót.”

 

 

 

Idén is rendelhető angyalka és karácsonyfadísz egységcsomag:

Tavaly nagy népszerűségnek örvendett az angyalka és a karácsonyfadísz minta, ezért ezt a csomagot idén is elérhetővé tettem. Az elkészítésükről a videót már most megtalálod a csoportban.

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

Angyalka

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

Karácsonyfadísz

Hogyan tudsz rendelni?

A “megrendelem” gombra kattintva megjelenő űrlapon tudod bejelölni, hogy melyik egységcsomagból milyen színt szeretnél.

1190 Ft-tól

VÁLOGASD ÖSSZE KEDVED SZERINT, HOGY MELYIK MINTÁT FŰZNÉD MEG!

 

15000 FT FELETT INGYENES A SZÁLLÍTÁS AUTOMATÁBA, ÉS EGY MEGLEPETÉST IS FOGSZ TALÁLNI A CSOMAGBAN!

Gyakran Ismételt Kérdések

A videókat egy zárt csoportban fogom megosztani advent december 17-én. A csoportot itt találod: facebook.com/groups/adventigyongyok.

A karácsonyfadísz és az angyalka videót már most megtalálod a csoportban, a többi videó pedig dec. 17-én lesz elérhető

 
A videókat a csoportban korlátlan ideig eléred.

Háromféle szállítási lehetőség közül lehet jelenleg választani. A csomagodat kérheted:

  • GLS házhozszállítással
  • GLS pontra
  • Foxpost automatába

A csomagokat átutalással vagy bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni a megadott e-mail címre érkezett díjbekérő alapján.

A december 18-án éjfélig beérkezett rendeléseket december 19-én, kedden adom fel a futárszolgálattal, így várhatóan még karácsony előtt megérkeznek.

A csomagok tartalmaznak minden hozzávalót, ami az adott minta elkészítéséhez szükséges. Ezen felül szükséged lehet néhány eszközre: lapos-, kúpos- és csípőfogóra, kézimunkaollóra és egyszínű filcre, gyöngypadra vagy konyharuhára. Ha kezdő vagy, és nincsenek ilyen eszközeid, akkor a megrendelő űrlapon a “kezdő csomag” bepipálásával tudsz magadnak rendelni.

Aki fogja a kezed:

“…az ember életében szükség van olyan apró örömökre, amelyek átlendítik a mindennapos nehézségeken. Nekem ezt – többek között – a gyöngyfűzés adja meg. Szeretek elmerülni a gondolataimban, miközben jár a kezem, az agyam teljesen kikapcsol. Ezt az érzést szeretném Neked is átadni, tarts velem! 🙂 “

Deák Zsófia

gyöngyfűző nép iparművész

Tíz évesen kezdtem el gyöngyöt fűzni. 2006-ban megszereztem a népi iparművész címet, munkáimat azóta is zsűriztetem. 2012 óta tartok gyöngyfűző foglalkozásokat, jelenleg Budapesten, a Gyöngyházban.