fbpx

Kérdésed van? Írj nekem bátran:

Sok mindenről tanultunk a gyöngyszövés alapozó videókban...

A videókat ITT éred el.

DE MIT TEGYÉL, HA SZERETNÉD A TANULTAKAT GYAKORLATBAN IS KIPRÓBÁLNI?

Az alkotócsomagokkal lépésről lépésre be tudod gyakorolni a gyöngyszövés alapjait.

ÖSSZEKÉSZÍTETTEM MINDENT, AMIRE SZÜKSÉGED LEHET…

GYÖNGYSZÖVÉS
ALKOTÓCSOMAGOK KEZDŐ ÉS HALADÓ SZINTEN

Mit is nyersz, ha a csomagokat választod?

Pénzt spórolsz

Egy helyről, egy szállítási költséggel szerezhetsz be mindent. Pontosan annyi gyöngyöt kapsz, amennyire szükséged lesz a mintához.

Időt spórolsz

Az alapanyagokat több különböző helyről vadásztam össze, sőt a saját titkos készletemből is került bele néhány dolog. Neked már nem kell lefutni ezeket a köröket, nálam egy helyen megtalálsz mindent.

Sikerélmény

Nagyon fontos lehet egy-egy mintánál, hogy a megfelelő méretű és minőségű alapanyagokból dolgozz. Kipróbáltam az összes csomag tartalmát, így Téged nem érhet kellemetlen meglepetés.

Ajándékba is adhatod

Az alkotócsomagokat ajándékba is adhatod. Válassz egyből két csomagot valamiből, és maga a közös fűzés élménye is az ajándék része lehet.

Csodaszép színek

Sokszor nehéz előre elképzelni, hogy a gyöngyök hogyan fognak együtt mutatni. Ezért minden mintát négy-négy színből készítettem el, hogy előre láthasd, milyen lesz a végeredmény.

Támogatás

A zárt csoportban megtalálod a minták elkészítéséhez a videókat. Ezen felül színes lépésről-lépésre útmutatókat is készítettem a csomagokhoz, hogy a Neked megfelelő módon tanulhass.

Milyen színekből választhatsz?

Mindegyik csomaghoz négy-négy színvariációt készítettem el, hogy garantáltan megtaláld a hozzád illőt.

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

KEZDŐ CSOMAG

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

HALADÓ CSOMAG

Rendelési határidő: nov. 2. 23:59

Ha szeretnél rendelni, ne habozz, az ajánlat november 2-án éjfélig elérhető. Egyes színek korábban is elfogyhatnak, úgyhogy csapj le most a neked tetsző csomagokra. Az előrendelési határidő lejárta után a csomagok magasabb áron lesznek csak elérhetők!

NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERC

Van itt még valami...

15 000 Ft feletti csomagautomatás rendelés vagy 20 000 Ft feletti házhozszállítás esetén díjmentes lesz a szállítás! A csomagodba pedig egy kis meglepetés ajándék is kerül 🙂

MILYEN ESZKÖZÖKRE LESZ MÉG SZÜKSÉGED?

Eszköz csomag

A alapanyagokon kívül szükséged lehet még néhány dologra. Ha kezdő vagy, és még nincsenek ilyen eszközeid, akkor a megrendelő űrlapon kérhetsz egy eszközcsomagot is bármely egységcsomag mellé, illetve az eszközöket külön-külön is megrendelheted.

A gyöngyszövéshez ezeken felül szükséged lehet még gyöngyszövő keretre, de ha nincs, ne aggódj, én mindig egy egyszerű doboztetőn szoktam szőni.

Mit mondanak, akik már megkapták a csomagot?

“Kedves Zsófi! 

Nagyon örültem annak a lehetőségnek, hogy összeállított csomagot rendelhetek. Már több mindent próbáltam fűzni az internetes mintákból, de az alapanyagok beszerzésénél mindig nehézségeim voltak. 

Pénteken megkaptam a csomagot,  ma át is bogarásztam, nagyon profin összeálítottad!”

“Kedves Zsófi!

Megérkezett a csomag, köszönjük szépen! Két tini lányommal nagy izgalommal és lelkesedéssel nézegettük a tartalmát, alig várjuk, hogy elkezdhessük a gyöngyözést! Külön örültünk a csodaszép ollócskának!
Áldott ünnepvárást és sok sikert kívánunk!”

 

“Kedves Zsófi!

Köszönöm a csomagot. Időben, rendben megérkezett. Az angyalkákat elkészítettük.
Jó ötlet volt ez a csomagküldés:)
Izgatottan várjuk a többi videót.”

 

 

 

Milyen csomagokból választhatsz?

1990 Ft

Ha saját anyagokból dolgoznál, de szeretnéd elkészíteni a haladó gyöngyszövés mintát:

GYÖNGYSZÖVÉS HALADÓ VIDEÓ

3990 Ft-tól

Ha szeretnél teljeskörűen összekészített alapanyagcsomagokat a fenti gyöngyszövés mintákhoz:

ALKOTÓCSOMAGOK KEZDŐ ÉS HALADÓ SZINTEN

Gyakran Ismételt Kérdések

A kezdő minta videóját egy zárt csoportban fogom megosztani. A csoportot itt találod: facebook.com/groups/adventigyongyok. A haladó minta videóját egy külön felületen fogják elérni azok, akik haladó csomagot vásároltak, vagy külön megvették a haladó videót.

A videók megjelenési dátumai a következők: 

  • november 1. – kezdő gyöngyszövés szett
  • november 5.- haladó gyöngyszövés szett
 
A videókat korlátlan ideig eléred.

Háromféle szállítási lehetőség közül lehet jelenleg választani. A csomagodat kérheted:

  • GLS házhozszállítással
  • GLS pontra
  • FOXPOST automatába

A csomagokat átutalással vagy bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni a megadott e-mail címre érkezett díjbekérő alapján. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség.

A november 2-án éjfélig beérkezett rendeléseket november 13-án, hétfőn adom fel a futárszolgálattal, így várhatóan november 14-én vagy 15-én ér oda az általad kért helyre.

A csomagok tartalmaznak minden hozzávalót, ami az adott minta elkészítéséhez szükséges. Ezen felül szükséged lehet néhány eszközre: lapos-, kúpos- és csípőfogóra, kézimunkaollóra és egyszínű filcre, gyöngypadra vagy konyharuhára. Ha kezdő vagy, és nincsenek ilyen eszközeid, akkor a megrendelő űrlapon az “eszköz csomag” bepipálásával tudsz magadnak rendelni.

Aki fogja a kezed:

“…az ember életében szükség van olyan apró örömökre, amelyek átlendítik a mindennapos nehézségeken. Nekem ezt – többek között – a gyöngyfűzés adja meg. Szeretek elmerülni a gondolataimban, miközben jár a kezem, az agyam teljesen kikapcsol. Ezt az érzést szeretném Neked is átadni, tarts velem! 🙂 “

Deák Zsófia

gyöngyfűző népi iparművész

Tíz évesen kezdtem el gyöngyöt fűzni. 2006-ban megszereztem a népi iparművész címet, munkáimat azóta is zsűriztetem. 2012 óta tartok gyöngyfűző foglalkozásokat, jelenleg Budapesten, a Gyöngyházban.